Príjmová nerovnosť v Latinskej Amerike a Karibiku - Janubová, Barbora, 1991-
Stručný vývoj príjmovej nerovnosti v Latinskej Amerike. Zmeny v distribúcii príjmov v rokoch 2007-2013 (Giniho koeficient, Atkinsonov a Theilov index). Hodnoty HDI a IHDI pre štáty Latinskej Ameriky a pre celý región. Distribúcia príjmov a spotreby v Latinskej Amerike podľa kvintilov. Strugglers ako nová skupina obyvateľstva.