Sustainability Reporting in the Slovak Republic - Pakšiová, Renáta, 1974-
Výsledky empirickej štúdie zameranej na pochopenie spoločenskej zodpovednosti a udržateľného rozvoja veľkých podnikov v SR. Stručný historický vývoj a legislatíva v oblasti udržateľnosti.