E-logistika otvára dvere k efektívnemu biznisu - Ondruška, Jozef
Profesionálnou logistikou sa dá vyhnúť mnohým chybám pri objednávaní a inventarizácii, získať časové, finančné a personálne úspory vo firme. Definícia výhod e-logistiky.