Rozvoj české e-commerce - Stříteský, Václav
Internetová populácia, elektronický obchod v Česku. Vstup tradičných predajcov do elektronického obchodu. Už vybudovaná sieť kamenných predajní môže k internetovému nákupu poskytnúť lepšie služby, než poskytujú malé a stredne veľké e-shopy. Postoj k nákupu vybraných kategórií tovarov na internete. Potenciál pre rozvoj internetového obchodu v ČR.