Sustainability Reporting in Central and Eastern European Companies: Results of an International and Empirical Study - Horváth, Péter
Štatistické porovnanie vykazovania udržateľnosti v krajinách CEE. Súčasný stav SR v oblasti vykazovania. Analýza spôsobu organizovania a zberu udržateľných dát, využitia regionálnych dát a následnej formalizácie procesu.