Banky statočne čelia technologickej smršti
Aby boli banky naďalej konkurencieschopné, musia rozšíriť spektrum svojich služieb za pomoci informačných a komunikačných techológií. Hovorí sa o umelej inteligencii, digitalizácii hlasovej komunikácie, biometrickej autentizácii či platformách pre digitálne bankovníctvo. Tieto a ďalšie trendy prispievajú k tomu, aby sa sektor ešte viac personalizoval, bol flexibilnejší a bepečnejší.