Onboarding: sedmero pro motivovanost nováčků - Červenková, Alena
Onboarding - proces postupnej asimilácie nového člena pracovného tímu. Nejde len výhradne o to, aby sa naučil pracovať so zariadeniami, či internými online nástrojmi, ale najmä, aby vplával do firemnej kultúry, prijal za svoje jej hodnoty, spôsob komunikácie - a aby mu v tomto prostredí bolo dobre. Sedem krokov, ktoré pozitívne ovplyvnia proces začlenenia sa do tímu.