Automatizácia je liek na nízku produktivitu a nudu - Jesný, Martin
Rýchly rozvoj robotiky vo firmách. Automatizácia jednotlivých činností umožní firmám zlepšiť výsledky tak, že zníži množstvo chýb a tým zvýši kvalitu, ako aj tempo produkcie. Prepojenie fyzickej prevádzky a jej digitálneho modelu umožňuje vyladiť procesy pokročilým spôsobom ako celok. Negatívne môže priemysel zasiahnuť riziko uvalenia dane z robotov. Pät základných vrstiev digitálneho dvojčaťa.