Education in a Multicultural Society: Cross-country Analysis on Neighboring Migration Policy (the Case of Finland and Russia) - Přívara, Andrej, 1983-
Vplyv migrácie na kvalitatívne i kvantitatívne parametre ľudského kapitálu v prijímajúcej krajine. Definovanie parametrov ľudského kapitálu. Odborné vzdelávanie zahraničných pracovných migrantov.