Inovácie môžu byť recept na rast - Rifaiová, Daniela
Rozvíjať inovatívne nápady je kriticky dôležitá aktivitia pre firmy všetkých veľkostí. Inovačný proces potrebuje vo firme zvyklosti, zamerané na neustále skúšanie nového a zlepšovanie sa. Je nevyhutné pretvoriťuž prvú ideu na produkt, ktorý možno uviesť na trh. Aby firma využívala inovácie na dlhdobý rast podniku, musí vytvoriť podmienky na kultúru podniku a mať samostatný rozpočet.