Implementation of knowledge management in metallurgical company - Vilamová, Šárka
Znalostný manažment ako faktor určujúci konkurencieschopnosť podniku. Prehľad riadenia znalostí a vzdelávania v hutníckych spoločnostiach v Českej republike. Špecifiká hutníckeho sektora pri projektoch implementácie znalostného manažmentu. Predstavenie modelu na výpočet investície do iniciatívy znalostného manažmentu.