Účasť zamestnancov na podnikaní spoločnosti prostredníctvom zamestnaneckého akcionára - Tináková, Eva, 1982-
Zamestnanecké akcie ako motivačný nástroj. Pôvodná právna úprava zamestnaneckých akcií v Obchodnom zákonníku. Nevýhody zamestnaneckých akcií. Druhá obchodná smernica Európskej únie. Aktuálna úprava zamestnaneckých akcií. Opčné akciové programy.