Zmeny vo financovaní regionálneho školstva od 1. septembra 2017 - Konečná Veverková, Ingrid
Normatívne financovanie regionálneho školstva. Financovanie cirkevných a súkromných škôl. Nenormatívne financovanie regionálneho školstva. Zber údajov na účely rozdeľovania a poukazovania výnosu dane z príjmov obciam.