Benefity: vždy měřte jejich prínos pro firmu, nejenom pro zaměstnance - Chvalkovská, Jana
Ako motivovať zamestnancov. Ako si poistiť ich lojálnosť. Trendy v odmeňovaní a benefitoch, prepojenie s riadením výkonu.