Práca v zahraničí - Nemecko - Hájeková, Gabriela
Hľadanie práce v Nemecku. Registračné povinnosti. Pracovné podmienky. Podnikanie v Nemecku. Príjmy a dane. Životné náklady. Sociálne zabezpečenie. Zdravotná starostlivosť a nemocenské dávky. Materská dovolenka. Dôchodkový systém. Nezamestnanosť a vyplácanie dávok v nezamestnanosti.