Arrow as a Symbol of (Social) Business Model - Introduction to the Area of Economics - Vongrej, Marián
Krátky teoretický pohľad na "šípkový model" ako na symbol modelu sociálneho podnikania. Šíp - symbol, ktorý má svoje miesto v biológii, architektúre, poľovníctve, stavebníctve, literatúre ale aj ako symbol v oblasti ekonómie. Niektoré spoločnosti používajú tento symbol aj ako svoju značku.