Modifications and culture-bound insights into business ethics - Majtánová, Anna
Zmeny v podnikateľskej etike pod vplyvom pôsobenia v rôznych kultúrach. Rozpor medzi etikou podnikania a príjmami. Spoločenská zodpovednosť podnikov. Bariery vývoja etického myslenia v práci a v spoločnosti. Kultúrne rozdiely a etické normy, etický kód.