Slovakia - Goda, Samuel
Stručná politická a ekonomická charakteristika Slovenska po rozdelení ČSFR (31.12.1992). Bezpečnostná a obranná politika Slovenska. Rozpočet na obranu. Ozbrojené sily, armáda Slovenska, plány modernizácie technického vybavenia. Spoločná armáda EÚ.