[Recenzia na prácu Analýzy na akciových trhoch] - Pavlát, Vladislav
Recenzia na publikáciu, ktorá sa zaoberá analýzami na akciových trhoch, a to fundamentálnou analýzou, odvetvovou analýzou, technickou analýzou a psychologickou analýzou.