Procuring Commodities through E-auctions: Results and Specifics - Klézl, Vojtěch
Komodity v e-aukciách a meranie výsledkov elektronických aukcií. Empirická analýza predpokladu väčšiny súčasnej literatúry, že elektronická aukcia by mala fungovať lepšie ako diverzifikované produkty, zvyčajne na základe ich jednoduchšej špecifikácie alebo rozsiahlej dodávateľskej základne.