Online Reputation of Selected Car Brands - Pollák, František, 1985-
Reputácia v online prostredí a jej riadenie. Multifaktorová analýza online reputácie na vzorke 10 top značiek najpredávanejších automobilov na Slovensku v roku 2016. Metóda modifikovanej multifaktorovej analýzy sentimentu a meranie celkovej online reputácie (TOR, total online reputation) vybraných subjektov.