Zákon o používaní elektronickej registračnej pokladnice s komentárom - Berková, Andrea
Zákon č. 289/2008 Z.z. o používaní elektronickej registračnej pokladnice a o zmene a doplnení zákona Slovenskej národnej rady č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v znení neskorších predpisov, v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 180/2017 Z.z.