Human Capital Reporting Practices of German and American Companies - Bednárová, Michaela, 1987-
Komunikácia sociálnych rozmerov spoločnosti zohráva kľúčovú úlohu v trvalo udržateľnom rozvoji organizácií. Analýza miery vykazovania nemeckých a amerických spoločností ukazovateľov ľudského kapitálu a faktory, ktoré ich môžu ovplyvniť prostredníctvom svojich webových stránok.