<The> Dynamic aspects of income in terms of consumption function in EU countries - Surmanová, Kvetoslava
Modelovanie celkovej spotreby domácností na makroúrovni so zameraním sa na vplyv dynamického aspektu miezd na spotrebu vo vybraných krajinách Európskej únie na základe údajov Eurostatu z obdobia 1996-2015. Autoregresný model rozložených časových oneskorení (ADL, autoregressive distributed lag).