Long-run elasticity of substitution in Slovak economy: the low-frequency suply system model - Szomolányi, Karol, 1976-
Predstavenie rozšírených možností odhadu koeficientu elasticity substitúcie na základe rozšírených datasetov Národnej banky Slovenska od roku 2014.