<The> Integrative management model for restructuring small and medium-sized enterprises (SME) - Tamošiūnas, Andrius
Súhrn literatúry a empirických údajov venujúcich sa problematike reštrukturalizácie. Definícia a príčiny jednotlivých typov reštrukturalizácie v európskych krajinách. Prezentácia integrovaného modelu reštrukturalizácie malých a stredných podnikov. Prínos použitia navrhovaného modelu, ktorý špecifikuje všetky fázy príslušných techník a činností reštrukturalizácie.