Zákon o odpadoch - novinky - Matulková, Mariana
Zmenou v zákone o odpadoch sa zaviedlo opatrenie na zníženie spotreby ľahkých plastových tašiek. 36 mesiacov po nadobudnutí účinnosti právneho predpisu majú členské štáty povinnosť každoročne podávať správu o ročnej spotrebe plastových tašiek. Novela zákona o odpadoch vyšla pod č. 90/2017 Z.z.