Suverenita štátu a humanitárna intervencia - Mráz, Stanislav
Koncepcie narušenia štátnej suverenity. Analýza ľudských práv z hľadiska pôsobnosti oblasti vnútroštátnych záležitostí štátu alebo medzinárodného záujmu svetového spoločenstva.