Predicting financial distress of agricultural companies in EU - Klepáč, Václav
Finančné riziko a predpovedanie finančnej núdze poľnohospodárskych spoločností (podnikov), ktorá je spojená s detekciou finančných problémov ako zadlženosť a likvidita. Klasifikačné metódy použité pri výskume prognóz finančnej núdze. Premenné veličiny pre hodnotenie rizika. Stredné hodnoty pre všetky premenné. Aplikácia rozhodovacích stromov pre predpovedanie finančnej núdze podniku.