Potenciál inteligentných úspor je zatiaľ nevyužitý - Legéň, Marek
Zavádzanie inteligentných elektromerov. Povinnosť veľkých regionálnych distribútorov elektriny inšatalovať moderné zariadenia na odberné miesta. Výhody IMS (inteligentných meracích systémov) hlavne pre dodávateľov a odberateľov elektriny. Distribučné spoločnosti na treťom mieste. Pohľad dodávateľov elektriny na IMS.