K otázke metodického postupu tvorby podnikateľského plánu - Strážovská, Helena
Metodika tvorby zakladateľského biznis plánu. Určenie predajného potenciálu. Oblasť podpory predaja. Špecifické požiadavky na obsah biznis plánu - zo strany bánk, investorov, dodávateľov, zamestnancov.