Virtuálna registračná pokladnica - Boráková, Marta
Povinnosť pri prijímaní tržieb v hotovosti používať registračnú pokladnicu. Kto nemusí použiť pokladnicu. Od roku 2015 má fyzická aj právnická osoba možnosť výberu či bude používať elektronickú registračnú pokladnicu, alebo virtuálnu registračnú pokladnicu.