Kontroly v systémy podvojného účtovníctva - Bartošová, Viera
Autorka podrobne popisuje kontrolu správnosti účtovníctva samotnou účtovnou jednotkou, čiže kontrolu zo strany účtovníkov a ostatných pracovníkov zodpovedných za vedenie účtovníctva. Upozorňuje na to, čo všetko by malo byť predmetom kontroly.