Innovations among people. How positive relationships at work can trigger innovation creation - Glińska-Neweś, Aldona
Inovácie predstavujú základ každej úspešnej firmy. Proces ich tvorby sa posilňuje prostredníctvom individuálnej alebo skupinej väzby a tým sa vytvárajú zlepšenia v každej organizačnej oblasti. Toto inovačné prostredie je "spúšťač" pozitívnych vzťahov na pracovisku. Pozitívne vzťahy v práci sú nevyhnutným predpokladom procesu tvorby inovácií, t. j. stimulujú záväzok zamestnancov vytvárať inovácie bez ohľadu na postavenie zamestnanca v organizácii, ako aj na vnútornú komunikáciu medzi pracovníkmi.