Novela Obchodného zákonníka s plánovanou účinnosťou od 1.10.2017, 1.1.2018 a 1.7.2018 - Bombor, Teodor
Cieľ novely - zabrániť špekulatívnemu zlučovaniu obchodných spoločností. Predchádzanie nekalým praktikám. Zjednodušenie zakladania spoločnosti.