Healthcare systems and peformance evaluation: comparison of performance indicators in V4 countries using models of composite indicators - Hejduková, Pavlína
Porovnanie a zhodnotenie výkonnosti systémov zdravotnej starostlivosti v krajinách V4 cez vlastný kompozitný ukazovateľ. Výkonnosť ČR versus ostatné krajiny V4. Najlepšie výsledky v poskytovaní zdravotníckej starostlivosti dosiahla Česká republika, najhoršiu výkonnosť malo Maďarsko. Definícia šiestich základných pilierov zdravotníckej starostlivosti.