Obchod má prácu pre mladých - Fašiangová, Katarína
Obchod je po priemysle druhým najväčším zamestnávateľom u nás. Rovnako ako iné sektory aj obchod pociťuje nedostatok odborníkov. Duálne vzdelávanie v obchode.