Hornbach spustil internetový obchod
Hobby market Hornbach vstúpil na slovenský e-commerce trh. Pri on-line nákupe si zákazníci môžu vyberať z ponuky, ktorú tvorí 12 000 produktov a má sa ďalej rozširovať.