Svitá slovenským producentom na lepšie časy? - Mišíková, Veronika
Obyvatelia Slovenska domácim potravinám veria, avšak priemerný počet vystavených slovenských výrobkov v obchodoch klesol. Dôvod - obchod musí v prvom rade zarobiť. Vnímanie kvality slovenských potravín v porovnaní so zahraničnými. Dôvody vnímanej kvality slovenských potravín.