Zákazníkom odporúčam: kupujte slovenské! - Mišíková, Veronika
Rozhovor s ústredným riaditeľom Štátnej veterinárnej a potravinovej správy SR Jozefom Bírešom o kvalite potravín na Slovensku, potravinových kauzách, preferenciách spotrebiteľov ...