Bezpečnosť Slovenska - vybrané aspekty a súvislosti - Škvrnda, František
Pohľad na samostatné Slovensko v kontexte nového chápania bezpečnosti. Vybrané otázky bezpečnostných podmienok a súvislostí osamostatnenia Slovenskej republiky. Fungovanie bezpečnostného systému SR. Vývoj vojenských výdavkov SR v rokoch 1993-2000 podľa výšky ich podielu na HDP.