Najvyššie dosiahnuté vzdelanie a časovanie materstva na Slovensku v regionálnej perspektíve - Šprocha, Branislav
Vývoj časovania materstva na národnej a regionálnej úrovni na Slovensku v spojitosti s najvyšším dosiahnutým vzdelaním žien.