<The> Competitiveness of public transport - Poliak, Miloš
Status verejnej dopravy na dopravnom trhu v rámci Európskej únie. Možnosti zvýšenia konkurencieschopnosti verejnej dopravy integrovaním rôznych zložiek verejnej dopravy a formy financovania verejnej dopravy.