<The> Quality of Business Environment and University Student Entrepreneurship - Comparison of the Czech and Slovak Republic - Belás, Jaroslav
Definovanie a kvantifikácia významných faktorov, ktoré potenciálne ovplyvňujú študentov vysokých škôl k začatiu podnikania. Prieskum bol organizovaný medzi študentami českých a slovenských vysokých škôl.