Cloud technologies in education - Sadvakassova, Aigul
Súčasná globalizovaná spoločnosť sa označuje ako učiaca sa alebo znalostná spoločnosť. K získaniu univerzálnych znalostí je potrebné zosynchronizovať mnohé univerzity niele v EÚ , ale po celom svete. Využitie cloudových technológií vo vzdelávaní.