Green growth, green economy and sustainable development: terminological and relational discourse - Kasztelan, Armand
Zelený rast ako nová operačná stratégia OECD a nástroj na dosiahnutie nadčasového cieľa, ktorým je trvalo udržateľný rozvoj. Definície pojmov "zelený rast" (GG, green growth), "zelená ekonomika" (GE, green economy) a "trvalo udržateľný rozvoj" (SD, sustainable development) a ich vzájomné vzťahy. Predstavenie modelu GG-GE-SD.