Food exports competitiveness in EU by countries - Chicko, José Ruiz
Analýza konkurencieschopnosti vývozu poľnohospodárskych a potravinárskych výrobkov Európskej únie podľa krajín v rokoch 2004 - 2013 kontexte ich celkového vývozu, a to určením ich rozdielnych elasticít.