Spletité cesty logistiky v obří korporaci - Novotný, Radek
Riadenie logistiky v obrej korporácii ako je Lenovo má svoje špecifiká, ktoré vyplývajú zo zložitej štruktúry firmy ako aj z foriem outsourcingu. Do siete vstupujú 3PL a 4PL spoločnosti, distribútori a sklady. Logistický manažér Lenova pre región Európy, Afriky a Blízkeho východu Tomáš Reizner popisuje fungovanie dodávateľského reťazca najväčšieho svetového výrobcu počítačov.