Daniela Petríková: Firma sa môže rozvíjať, len ak nezabudne na rozvoj ľudí - Bandorová, Martina
Závod Lear Corporation Seating Slovakia v Prešove patrí do rodiny americkej Lear Corporation, ktorá tento rok oslavuje sto rokov od svojho vzniku. Firma sa stala popredným dodávateľom sedacích systémov a elektrických rozvodov pre automobilky svetových značiek. V závode sa kladie dôraz na rozvíjanie firemnej kultúry, na hľadanie príčiny problémov. V tomto duchu sa nesie koučovanie a vedenie ľudí. Súčasťou tréningového procesu sú nielen rozvoj odborných a manuálnych zručností, ale aj rozvoj komunikačných zručností, asertivity. Závod je založený na moderných technológiách v duchu Industry 4.0.