Zvýšení minimální mzdy od 1. ledna 2018 - Bičáková, Olga
Dňom 1. januára 2018 nadobudne účinnosť nariadenia vlády č. 286/2017 Sb., ktorým sa mení nariadenie vlády č. 567/2006 Sb., o minimálnej mzde, o najnižších úrovniach zaručenej mzdy, o vymedzení sťaženého pracovného prostredia a o výške príplatku ku mzde za prácu v sťaženom pracovnom prostredí v Českej republike.